دلایلی برای خوردن پودر گوشت خوراک دام و اجتناب از آن وجود دارد، اما تعداد کمی از مردم می توانند در مورد اینکه گوشت برای بدن ما چه می کند یا چگونه روی کره زمین تأثیر می گذارد، توافق کنند.
برخی افراد گوشت را منبع فوق العاده ای از مواد مغذی می دانند، در حالی که برخی دیگر معتقدند که برای سلامتی انسان مضر است.
برای هر ادعایی مبنی بر اینکه گوشت ممکن است یک بیماری مزمن را درمان کند، به نظر می رسد ادعای دیگری وجود دارد که دلالت بر این دارد که گوشت باعث بیماری قلبی و سرطان می شود.
برخی منابع می گویند که گوشت سازگار با محیط زیست است و برخی دیگر می گویند تولید گوشت به جنگل زدایی کمک می کند.
این مقاله تلاش میکند تا بحث گوشت را از دیدگاه سلامتی باز کند و مزایا و معایب خوردن گوشت را آشکار کند. گوشت گوشت و سایر قسمت های خوراکی حیوانات مانند پستانداران و پرندگان است که انسان تهیه و مصرف می کند.
در ایالات متحده و بسیاری از کشورهای دیگر، اصطلاح “گوشت” عمدتا به بافت ماهیچه ای و چربی پستانداران و پرندگان اشاره دارد. اما گوشت ممکن است شامل سایر بافت های خوراکی مانند اندام ها نیز باشد.
کله پاچه – به ویژه کبد، کلیه ها، مغزها و روده ها در طول تاریخ در بیشتر تمدن ها خورده شده است. با این حال، در برخی از بخشهای غرب از بین رفته است.
کله پاچه همچنان در فرهنگ های مختلف در سراسر جهان، به ویژه در میان جوامع سنتی محبوب است. بسیاری از غذاهای لذیذ نیز بر پایه اندام هستند.
فوای گراس یک غذای سنتی فرانسوی است که از جگر اردک یا غاز تهیه می شود. نان شیرینی از گوشت غده تیموس تشکیل شده است و از زمان رومیان در اروپا مصرف می شده است.