سرکه سیب (ACV) نوعی سرکه است که از آب سرکه سیب انگبین تخمیر شده سیب تهیه می شود.
می تواند حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدها باشد. به عنوان یک غذا، معمولا در سس های سالاد، سس ها، مواد نگهدارنده، وینگرت و ماریناد استفاده می شود. ACV همچنین به عنوان یک مکمل غذایی یا به عنوان یک عنصر در محصولات مکمل غذایی محبوبیت پیدا کرده است.
هم به عنوان یک غذا و هم به عنوان یک مکمل غذایی، برای کاهش اشتها و سرکه سفید طبیعی کمک به کاهش وزن، حمایت از قند خون و کلسترول سالم، کمک به سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی مفید است.
اسید استیک، یک ترکیب شیمیایی موجود در سرکه، ممکن است مسئول برخی از این فواید سلامتی باشد.
شواهد علمی بسیار کمی از ایمنی و اثربخشی سرکه سیب به ویژه به عنوان یک مکمل غذایی پشتیبانی می کند.
آخرین تحقیقات در مورد ACV به عنوان یک غذا (در شکل مایع آن) نشان می دهد که ACV، سرکه (به طور کلی) و اسید استیک ممکن است تأثیر مثبتی بر سطح قند خون و پاسخ انسولین در بین دیابتی ها داشته باشد.
و سطح کلسترول و کاهش وزن را در افراد چاق بهبود بخشد. سرکه سیب کاشان با این حال، شواهد از کیفیت پایینی برخوردار هستند.
و مطالعات کوچک هستند. با این حال، تا کنون، هیچ تحقیقی از مزایای سلامتی ACV به عنوان یک غذا یا یک مکمل غذایی حمایت نکرده است.
چگونه ACV می تواند بر سلامت من تأثیر بگذارد؟
سرکه خانگی (از جمله ACV) معمولاً حاوی حدود 4-7٪ اسیدیته است و سرکه سیب به طور کلی مصرف در مقادیر کم بی خطر است.
با این حال، عوارض جانبی می تواند شامل پتاسیم کم، تحریک پوست، سوختگی های شیمیایی و فرسایش احتمالی دندان باشد. علاوه بر این، طبق گفته کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی، اسید استیک در غلظت های بیشتر از 20 درصد می تواند “سمی” در نظر گرفته شود.
برچسب قرص مکمل غذایی ACV به طور مداوم مقادیر مواد تشکیل دهنده را گزارش نمی کند.
و دوزهای توصیه شده متفاوت است. دو مطالعه طیف وسیعی از محتویات و سطوح اسیدی (با غلظت اسیدی به اندازه 10 برابر مقدار سرکه خانگی) را نشان داده است.
تا به امروز، هیچ مطالعه دیگری محتویات یا اسیدیته مکمل های غذایی ACV را ارزیابی نکرده است. بنابراین نمی توان در مورد ایمنی آنها نتیجه گیری کرد.
- منابع:
- تبلیغات: